Home » Wat kun je verwachten » Coaching ook voor mij?

Coaching ook voor mij?

Er zijn vele boeken volgeschreven over coaching. Wat is coaching nu precies en kan het mij ook helpen?  Stel je voor, je gaat op reis naar bijvoorbeeld Maleisië. Je komt aan op Kuala Lumpur en wil graag naar een dorp 50km verderop. Je staat wat verloren op het vliegveld. Je spreekt de taal niet en hebt geen idee hoe je in het dorp moet komen. Wat je van nature doet is op jezelf vertrouwen en je zoekt naarstig naar de beste manier op op je eindbestemming te komen. Dat is nog best lastig, maar uiteindelijk is een local zo behulpzaam om je op weg te helpen en dankzij wat handreikingen kom je moe maar voldaan aan op je eindbestemming. Deze leerervaring neem je maar weer mooi mee op jouw reis. 

In coaching is het niet anders, het gaat om jou. Ik kan je helpen de mogelijkheden van je reis beter zichtbaar te maken. De keuzes maak je zelf. Net als in het voorbeeld hierboven. Samen bekijken we de mogelijkheden en zul je verstelt staan dat je meer kunt dan je zelf op voorhand had gedacht. Hoe gaaf is het als je bijvoorbeeld na een aantal sessies zelf voor een groep durft te staan en je verhaal kunt doen. Of met je nieuwe inzichten een nieuw opleidingsplan voor jezelf kunt uitstippelen, of tijdens het sparren op nieuwe ideeën komt om je afdeling/bedrijf verder te brengen. Omdat jij verder wilt groeien...

 

Wil je graag een coachingstraject, stuur mij dan een appje of een mailtje, dan neem ik contact op voor het inplannen van een intake gesprek. Tot snel!